Sider

06.01.2012

Tyd dine drømme!

Ja, tyd dine drømme. Det lyder måske lidt underligt, og en smule sært.
Dog har jeg altid selv kendt til det, eftersom min mormor kan tyde drømme, hun er lidt uhyggeligt hvad sådan noget angår, hun kan alt den salgs, men det er pisse fedt, og hun har længe tydet mine drømme.
Og hun gør det stadig, og det er helt utroligt, hvad man kan få ud af det! Jeg kan ogs selv tyde drømme lidt, men ellers skriver Vi Unge også tit hvordan man kan tyde sine drømme, så hold ud kig, de skriver måske snart noget! Dog har jeg stadig fundet mine gamle Vi Unge blade frem, for der står en masse ting i dem!

Tit glemmer man sine drømme lyn hurtigt, så hvis du ikke lige har tid til tyde dem om morgen kan du evt skrive den ned.


Hvis du drømmer om en begravelse; Det betyder at du siger farvel til noget i dit liv. Det kan være en veninde der flytter, eller noget som du har tæt ind til dig og har et forhold til.

Hvis du drømmer at du flyver; Det kan betyde at du er fuld af kreative ideer, og ideer i det hele taget. Men det kan faktisk også godt betyde at du flyter fra din dagligdag.

Hvis du drømmer at du drukner; Det kan betyde at du har begivet dig ud på noget du nok ikke skulle have gjord, alt at du er på dybt vand, og det er noget det er lidt for besværligt for dig.

Hvis du drømmer du til en prøve eller eksamen stuff like that; Kan det betyde du er bange for en kommende prøve, men stadig det kan også godt handle om at du mangler selvtillid. Og en masse selvværd.

Hvis du drømmer at du løber; Det er din underbevisthed det taler til dig, eller det gør den altid når du sover, altså når du drømmer, men her kommer den med en meget klar bedsked! Du kan ikke flygte fra dine problemer, du bliver nød til at se dem i øjne, og ikke bare glemme dem, og smide dem væk.

Hvis du drømmer du er nøgen; Det sjovt! Det faktisk virkelig godt! Det betyder at du er klar til at vise hvem du er! Og det er da helt sikkert en god ting!

Hvis du drømmer din mor eller far dør; Det er selvfølgelig en alvorlig ting, enormt endda. Men det er faktisk en god ting at drømme. Det betyder at du godt kan klare dig selv, og stå på egne ben. Ikke nødvendigvis at du 100% kan leve uden dine forældre. Men at du i hvertfald godt kan klare dig selv.

Hvis du drømmer du er gravid; Ingen grund til at flippe ud tøser! Det betyder kun at du er parat til at prøve noget nyt, ikke der med sagt at du skal prøve noget nyt i den forstand at du skal have en baby, men at du er klar på at prøve noget nyt i det hele taget!

Hvis du ser en baby i dine drømme; Hvis du ikke er gravid, men blot ser nogen babyer, betyder det at er igang med noget nyt.

Hvis du drømmer om en kage; Betyder det faktisk at du skal spørge andre om hjælp! Og ikke gøre alting selv.

Hvis du drømmer du holder en fest; Betyder det at du har noget at være glad over, og noget at fejre.

Hvis du drømmer du er misundelig; Kan det være et tegn på at du er usikker.

Hvis du drømmer om en seng; Betyder det for det meste at du er stresset.

Hvis du drømmer om sko; Så skal du måske lige overveje, om der er nogen der har trådt på dig, for nylig, fordi det betyder nemlig at du føler dig trådt på og til sidesat!

Hvis du drømmer om en ferie; Hvis du drømmer det, er det et klart symbol! Du trænger til ferie!

Hvis du drømmer om ild; Betyder det at du har masser af overskud!

Hvis du drømmer om vand; Vand symoliser dine følelser, og dine tanker. Hvordan du har det. Og hvem du er. Så det handler om hvordan du har det. Det er ikke særlig konkret, men jeg kan jo ikke fortælle dig hvad du føler, det er kun dig der ved hvad du føler.

Hvis du drømmer om en båd; Det betyder succes i drømme verdenen. Nice!

Drømmer du om en delfin; Ja, så trænger du altså til at røre dig lidt!

Hvis du drømmer om en edderkop; betyder det at du har alt for travlt.

Hvis du drømmer om en fugl; betyder det at du er ved at udvikle dig.

Hvis du drømmer om en kat; betyder det at du skal tro mere på dig selv. Og ikke være så usikker.

Hvis du drømmer om en tiger; betyder det at du er sur over noget. Du er virkelig vred over et eller andet.

Hvis du drømmer om blomster; betyder det at du er forelsket uhhhh!

Hvis du drømmer om blå ting; Betyder det at du skal lytte mere til andre, og være mere forstålig. Og prøve at forstå de mennesker der er omkring dig.

Hvis du drømmer om grønne ting; Skal du begynde og være mere åben.

Hvis du drømmer gult; Skal du lære dine egene grænser.

Hvis du så derimod drømmer orange; Skal du virkelig tænke over hvordan du har det, fordi det betyder du nok ikke har det særlig godt.

Hvis du så drømmer sort; Holder du på en hemmelighed, du har brug for at dele!

Hvis du nu drømmer lillaet; Betyder det at du bedst kan lide at være sammen med mange mennesker, og at du har det bedst når der er mange mennesker til stede.


Når du drømmer, taler du faktisk med din underbevisthed. Ja det lyder mega random, men det er din underbevisthed der har brug for at fortælle dig nogen ting, nogen gange sådan så du kan få det bedre andre gange, har den bare brug at fortælle dig ting, så du måske kan blive mere glad for mange af de ting du har. Og sætte pris på ting, og især personer i dit liv.


Det var alt for todaaaaaaaaaay

Chiao belle gente